U bent hier:

Yes Chef - Hands Free Recipe Assistant

Geschreven door Jos Verhaegh op in de categorie ADL.
 
De Yes, Chef! app in de App Store. Volledige naam Yes Chef - Hands Free Recipe Assistant. Het app icoon is rood met een witte koksmuts Een van de schermen tijdens de uitleg van de app. Je kunt deze handleiding ook altijd later raadplegen. Het instellingen scherm van de Yes Chef app.
 
  • Geschikt voor: iOS 10.0 of recenter
  • Prijs: Gratis
  • Ontwikkelaar: Conversant Labs
  • Taal interface: Engels
  • Versie: 1.3.10
  • Ga naar de app Yes, Chef in de App Store

Functionaliteit

Yes, Chef! is een pratend kookboek met meer dan 350 duizend recepten. Zeg bijvoorbeeld; “Chef, What should i make?” of iets gerichter; “Chef, search for Mexican recipes” of “Chef, how do I make cheesecake?”.  Vervolgens kun je een keuze maken uit meerdere cheesecake-recepten. Is het juiste gerecht gevonden en zijn de boodschappen in huis dan kun je gaan koken; “Chef, let’s start”. Tijdens het kookproces kun je ook handige dingen vragen zoals “repeat that, speak faster, speak louder of read all”. Wil je deze app ook proberen, let er dan op dat je de app van ontwikkelaar Conversant Labs download want er zijn ook diverse games met deze titel.

Toegankelijkheid

De app is gemaakt met veel aandacht voor toegankelijkheid. Op vele fronten praat de app zonder het scherm aan te hoeven raken. Je hebt hierbij de keuze uit zes Engelse stemmen. Heb je toch VoiceOver nodig om de app te bedienen, dan zul je merken dat alle knoppen juist gelabeld zijn.